Portretten

 

 

Portret in streetartstijl, acryl op doek, 80x100 cm

 

 

Hieronder een aquarel met daarbij lijnen van bijenwa, 50x70 cm papier.

Portret voor de 70e verjaardag van Jan van Vught directeur van "Sporthorses-Jan van Vught" te Mierlo

 

 

Aquarel van Kyriakos Angelos Georgopoulos uit Gythio Lakonias, Griekenland.

 

ArtConnect is gevestigd in Helmond, in het voormalig historisch archief aan de Molenstraat 121. Hier werkt de kunstenares in haar atelier waar ook schilderlessen gegeven worden.Molenstraat 121 Helmond

 

KUNST IN OPDRACHT

De tijd dat u een specialist op galerietocht moest uitzenden om aan moderne kunst te komen is voorbij.  Nu kunt u uw wensen direct aan de kunstenares bekend maken. Deze vervaardigt in de persoon van Hilma Bovenkerk, signerend met "Bo", schilderijen die zij speciaal op uw idee afstemt en die een verrijking van uw pand of werkomgeving zullen betekenen.

van REALISTISCH tot ABSTRACT

Bo is met recht een 'multiskilled' painter. In haar werk wil zij niet vastzitten aan één stijl of stroming. Zij is in staat realistische delen met meer gestileerde, expressieve werkvormen te verenigen. Er is altijd een knipoog naar het menselijke, het herkenbare.

Deze down to earth praktische benadering vormt ook de drive van ArtConnect. Kunst brengen in bedrijven en instellingen, waar men zich des te meer thuis zal voelen als het team zelf actief en tastbaar vorm kan geven aan de eigen bedrijfscultuur.

Hilma bij schilderij

 

 

 

 

 

JUBILEA

Geef als cadeau voor de jubilaris eens een geweldig schilderij! Dit kan door uw team van medewerkers of door de kunstenares voor u gemaakt worden. Een megapainting van de jubilaris, of van het hele team, alles is mogelijk. Neem contact op voor meer ideeën en informatie. Mail naar: info@artconnect.co.nl


VRIJBLIJVEND ONTWERP

De aanvraag van een ontwerp is geheel vrijblijvend. Diverse stijlen zijn mogelijk; van ultramodern inclusief spat- en spuitwerk ala Herman Brood, een abstract werk of meer realistische en verfijnde werken. Het is dus tegen de verwachting in, maar mocht het eindresultaat u niet bevallen dan bent u niet verplicht tot aankoop over te gaan.

 

OVER DE KUNSTENARES

Hilma heeft na haar opleiding aan de kunstacademie te Rotterdam tevens ervaring in het bedrijfsleven opgedaan. Zo werkte zij in de grafische branch o.a. met de verkoop van Apple computers, DTP-systemen, computercursussen en als eigenares van reclamebureaus in binnen- en buitenland. Vervolgens heeft ze het pad naar de kunst weer opgezocht en haar graad behaald als docente in de beeldende vakken. Deze mix vormt een ideale basis voor het werken met bedrijfsteams. Haar passie is het schilderen en zij zal daarom met grote liefde vorm geven aan uw opdracht of schilderworkshop.