Top qualities:

Good Value, On Time, Creative

“Hilma heeft als beeldend kunstenares een uitstekende creatieve workshop verzorgd, die geheel aansloot bij de doelstellingen van het project. De voorbereidingen en gesprekken met Hilma waren prettig en met professionele input. Hilma weet inhoudelijk waarover ze praat en is in staat om een goede begeleiding te geven aan mensen die nooit eerder een creatieve worskhop hebben gevolgd. Een volgende keer zal ik Hilma zeker weer inhuren.”

Petra Hovestad, Stichting Beeld

 

“Hilma has high standards. She is a perfectionist with a keen eye for detail. She is able to meet deadlines. Her output is very professional and satisfactory. She is a gifted communicator who connects people easily.” Herman de Bakker, dutchbaker.org, Master in 3D

 

 

 

Artschool Helmond, schilderlessen

ArtConnect is een zusteronderneming van Artschool Helmond waar wekelijkse schilderlessen en workshops gegeven worden in 3 ruime ateliers. Kunstenares Hilma Bovenkerk is al 12 jaar aktief in het verzorgen van workshops voor grote en kleine groepen. 

Via ons netwerk kunnen wij razendsnel voldoen aan uw wensen op creatief gebied. Zo verzorgen wij muurschilderingen, graffiti, streetart, reklames binnen en buiten, schilderkunst, portretten en teamworkshops en denken we met u mee om uw events aantrekkelijker te maken voor het publiek!

HIeronder enkele van onze tevreden klanten!

Thanks Hilma, fijn dat je ons zo snel kon helpen!:) Echt super en een prachtig resultaat!